Lysvettregler for levende lys

DuggCandles er laget utelukkende av voks av høyeste kvalitet. Vi bruker kun genuine, sertifiserte voks, essensielle oljer, naturlige veker og miljøvennlig innpakning. Det viktigste for oss er å kunne gi deg som kunde den høyeste kvalitet av produkter, som både følger trender og er miljøvennlig.

Dugg Candles lys er ikke klassiske duftlys som aromatiserer et helt rom. Av hensyn til egen og brukernes helse lager vi ikke syntetiske duftlys. Dugg Candles er duftlys som bare inneholder 1-2 % naturlige essensielle oljer av høy kvalitet. Vi ønsker å gi deg duftene av naturens sjarm, hvis aroma er subtil, delikat og ren... skånsom mot helse og miljø. Lysvettregler

Vi anbefaler at du følger våre råd og regler for sikker brenning av lys.

1. Gå aldri fra levende lys.

2. Husk minimum 10 cm avstand mellom levende lys - Plasseres levende lys for nære hverandre kan det oppstå høy varmeutvikling, og stearinen kan begynne å renne eller dryppe. 

3. Klipp alltid ned veken til 0,5 cm før du tenner lyset - Dette gjelder både når lyset er nytt og når du tenner det igjen. Blir veken for lang under brenning, slukk lyset, klipp veken og tenn lyset igjen. 

4. Hold alltid lyset rent for rester - Ligger det vekerester eller svovel fra fyrstikker i lyset, kan dette virke som en ekstra veke og føre til overtenning. 

5. Sørg for nok luft rundt lyset - Dette gjelder både telys og kubbelys, og er viktig for å unngå soting og overtenning. 

6. Plasser aldri lys i trekk eller i nærheten av varmekilder - Trekk kan føre til at alle lysene brenner skjevt og raskere. Lys i trekk kan også begynne å renne eller sote.

7. Beskjær lysets kant - Viktig for å unngå for høy varme rundt veken. 

8. Levende lys skal alltid stå på et rett og brannsikkert underlag

9. Plasser levende lys i god avstand fra brennbart materiale

10. Hold alltid levende lys utenfor rekkevidde for barn og dyr

11. Flytt aldri et brennende lys - Slukk lyset før du flytter det, la råvaremassen stivne før det flyttes.

12. Bruk alltid lyseslukker ved slukking av flamme - Dette for å unngå soting, samt vekerester i lysskålen. 


Hilsen, DuggCandles :)